Sunday, December 4, 2011

Popup Like Facebook di Blog


Sejak kebelakangan ini, banyak juga blog yang ada meletakkan popup like facebook yang kelihatan seperti cuba memaksa pembaca/pengunjung untuk like facebook fanpage mereka. Kalau tidak like, pembaca/pengunjung perlu tunggu beberapa saat sehinggalah popup tu hilang. Jadi apa yang anda akan lakukan bila terjadi perkara seperti ini?



16 comments:

AmirahSM said...

kalau rajin tgu smpai ilang..kalau mlm ttp je blog tu..hahaha

Izzati Tatie said...

xde mase den nak like.tekan X sudaa

Mish Apple said...

'forever alone' je buat mcm tu .

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

tak kuasa nak tunggu, akn ku tutup dan takkan bukak lagi!!

M'Rie R'Nie said...

Bergantung kepada masa yg disetkan. jika terlalu lama. akan klik [X].

EddyGeek said...

personally tak suka, tapi kalau nak letak jugak pastikan ada butang close.

NazmiFaiz said...

tutup sudey..
karut je kalau xde close button.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

oh dah tau sapa yang buat benda tu, dia jugak lah yang ajar semua blogger baru buat benda benda ni...

The Sharkox said...

Doctor Ayeem,
mengikut pandangan saya, mereka sekarang mengejar bilangan likers pula kerana bilangan followers sudah tidah berguna..

sekian.

Amierah Nabillah said...

sangat tak suka :( ada unsur memaksa :(

Mohd Amin Aizuddin said...

Tutup je...Wat serabut je...bhahahaha XD

Shawn Razaleigh said...

jenis suka buat orang marah

da'white said...

Tu sesuai untuk taknak kasi org masuk blog..menyusahkan je....

kisah hati said...

bagus ayeem ketengahkan bnda ni.mmg dah lama sgat myampah dgan stuasi ni!blogger yg langsung x ikhlas dlam menulis..

Lenggang Kangkung said...

sabar jer

Terbelog said...

ade bgs gak
laju je naik org like